Feld Carrosserie staat
voor kwaliteit en service!

Feld Carrosserie is een familiebedrijf wat sedert 1960 werkzaam is in de carrosserie branche. Naast het opbouwen van carrosserieën op bakwagenchassis, aanhangers en trailers veelal maatwerk en afgestemd op de wensen van de klant beschikken wij ook over een truckspuiterij met 3 spuitcabines.

Door de jaren heen heeft het bedrijf zich ook steeds meer gespecialiseerd in het onderhoud en reparatie aan carrosserieën, trailers en aanhangers. Wij bieden een ONE STOP trailerservice waarbij wij de klant zoveel mogelijk ontzorgen in het onderhoud en repareren van de carrosserie, laadklep en het onderstel.

Alle werkzaamheden aan het onderstel (assen, remmen, vering stuursysteem) kunnen bij ons worden uitgevoerd. Trailers zijn uitgerust met elektronische remsystemen. Onze monteurs zijn zeer vakbekwaam en ervaren om alle storingen in de bekende ABS/EBS remsystemen, waaronder bijvoorbeeld Wabco, Haldex en Knorr uit te voeren.

Feld Carrosserie
Hét complete adres voor:
»      Carrosseriebouw op maat
»      Truckspuitwerk en aanbrengen reclame uitingen
»      Trailerverkoop: Maatwerktrailers voor een standaardprijs!
»      One Stop Trailerservice:
               – reparatie/onderhoud
               – laadklepkeuring LPK
               – APK 1 getrokken keuring
               – schadeherstel bakwagens/trailers
»      Onderhoud/reparatie Kraakperswagens
»      Demontabele Feld Safety Unit: achterop de kraakperswagen                  
»      24 uurs storingsdienst met EU dekking: 06 532 61 705

Onderhoud & keuringen

Aan de hand van gespecificeerde checklijsten zorgen wij ervoor dat er voor wat betreft het onderhoud niets over het hoofd wordt gezien. Aansluitend verzorgen wij de verplichte APK 1 keuring aan de trailer.

Ook verzorgen wij het onderhoud en de keuring van de laadklep. Dit gebeurt aan de hand van het (RAI/Focwa) LPK keurmerk. Dankzij dit keurmerk is de veiligheid van uw laadklep beter gewaarborgd!


Ruim assortiment

Feld Carrosserie beschikt over een ruim assortiment onderdelen op voorraad waardoor u direct geholpen kan worden in geval van een storing. Gerepareerde schades aan de opbouw en/of trailer kunnen aansluitend aan de reparatie direct weer in de kleuren van de klant gezet worden in 1 van onze 3 truckspuitcabines. Ook het onderhoud aan uw koelmachine kan door derden inpandig bij Feld worden verzorgd.

Tijdens onderhoud/reparatie kunt u gebruik maken van vervangend vervoer. Wij bekijken samen met u wat de mogelijkheden hierin op dat moment zijn. Wij beschikken over een aantal eigen trailers.

Doordat wij de werkzaamheden aan uw opbouw, trailer en/of laadklep kunnen combineren onder onze ONE STOP trailerservice kan u voertuig snel weer de weg op. Ook buiten openingstijden kunt u voor storingen 24 uur per dag terecht bij ons. Wij bieden een 24 uurs storingsdienst met Europese dekking aan:

24 uur storingsdienst:  06 532 61 705

Onderhoud Kraakperswagens

Naast onze ONE STOP trailer service bieden wij ook onderhoud en reparatie aan kraakperswagens. Binnen ons Feld team lopen er ook een aantal gespecialiseerde medewerkers rond die alles weten over het oplossen van storingen aan en het repareren van deze wagens.

Op het gebied van kraakperswagens heeft Feld een unieke demontabele archiefverwerker ontwikkeld die wij op de markt brengen als de Feld Safety Unit. Deze unit kan achter op de kraakperswagen gemonteerd worden waardoor de kraakperswagen multifunctioneel gebruikt kan worden.

Met deze Feld Safety Unit achter op uw kraakperswagen bent u instaat om op een discrete en veilige manier archiefmateriaal op te halen.

“Het legen van verschillende soorten containers geschiedt dan in een veilige afgesloten ruimte, waardoor discretie, veiligheid en een professionele uitstraling wordt verkregen”