One Stop Trailerservice

Wij hebben alles in huis aan disciplines om u voor wat betreft uw trailers, aanhangwagens, laadbakken, laadkleppen van A tot Z te bedienen in het onderhoud en reparatie. Dit stelt ons in staat om in een korte tijd zonder onnodige onderbrekingen uw voertuig weer compleet de weg op te krijgen. Wij beschikken over een goed geoutilleerde werkplaats en goed opgeleide vakkundige medewerkers.

In ons magazijn hebben we nagenoeg alle belangrijke onderdelen op voorraad of kunnen wij zeer snel over de juiste onderdelen beschikken door een zeer nauwe samenwerking met onze vaste leveranciers.

Ook verzorgen wij APK1 getrokken en LPK keuringen. Hiervoor hebben wij speciaal opgeleide keurmeesters in dienst. Daarnaast hebben wij ook veel ervaringen met het uitlezen en oplossen van storingen aan bijna alle merken EBS systemen (o.a. Wabco/Haldex/Knorr).

Feld Carrosserie
Hét complete adres voor:
»      Carrosseriebouw op maat
»      Truckspuitwerk en aanbrengen reclame uitingen
»      Trailerverkoop: Maatwerktrailers voor een standaardprijs!
»      One Stop Trailerservice:
               – reparatie/onderhoud
               – laadklepkeuring LPK
               – APK 1 getrokken keuring
               – schadeherstel bakwagens/trailers
»      Onderhoud/reparatie Kraakperswagens
»      Demontabele Feld Safety Unit: achterop de kraakperswagen                  
»      24 uurs storingsdienst met EU dekking: 06 532 61 705


“Of het nu gaat om schades aan laadbakken, trailers of aanhangers,
Feld Carrosserie heeft alles onder een dak!”

Doordat wij over een truckspuiterij met 3 spuitcabines beschikken kunnen wij alle voorkomende schades aan laadbakken, trailers en aanhangwagens na reparatie aansluitend direct weer in uw huiskleuren zetten.

Ook ten aanzien van banden en koelsystemen kunnen wij u  bedienen in ons bedrijf doordat wij dit incompany door derden kunnen laten uitvoeren.

Kortom: alles onder één dak; hiermee willen wij onze klanten ontzorgen en ze geen onnodige stilstand van hun  voertuigen bezorgen.