Geschiedenis Feld Carrosserie

Hans Feld senior (1931-2013) begon in 1960 op het Keern in Hoorn voor zichzelf toen hij het toemalige carrosseriebedrijf overnam van de vrouw van de overleden eigenaar.
Al snel werd de ruimte te beperkt omdat de werkzaamheden in breedte werden uitgebouwd en vestigde Feld Carrosserie zich in 1969 als één van de eerste op het bedrijven terrein Hoorn 80. Destijds betrok Feld samen met een ander bedrijf het pand aan de Electronweg in Hoorn wat werd onderverdeeld in de nummers 6 en 8.

Onder de leiding van zijn zoon Harry Feld die in 1981 in dienst kwam van het bedrijf werd er een truckspuiterij opgezet. Tien jaar later kwam Hans Feld jr. bij het carrosserie gedeelte in dienst en in 1993 namen zijn zoons samen het bedrijf over van hun vader.

Feld Carrosserie
Hét complete adres voor:
»      Carrosseriebouw op maat
»      Truckspuitwerk en aanbrengen reclame uitingen
»      Trailerverkoop: Maatwerktrailers voor een standaardprijs!
»      One Stop Trailerservice:
               – reparatie/onderhoud
               – laadklepkeuring LPK
               – APK 1 getrokken keuring
               – schadeherstel bakwagens/trailers
»      Onderhoud/reparatie Kraakperswagens
»      Demontabele Feld Safety Unit: achterop de kraakperswagen                  
»      24 uurs storingsdienst met EU dekking: 06 532 61 705

2006

In 2006 konden we de bedrijfsruimte van onze buurman overnemen, waardoor er ruimte ontstond voor uitbreiding van onze gespecialiseerde trailer onderhoud, reparaties, LPK en APK keuringen


Nummer 8 werd toegevoegd aan het bedrijf en voorzien van een APK1 straat met remmenbank en 2 trailer werkputten. Onze ONE STOP TRAILERSERVICE was compleet.

2007

In 2007 werd Hans jr (1965-2007) ernstig ziek en overleed op 42 jarige leeftijd in datzelfde jaar. Een zwarte bladzijde in de geschiedenis van Feld Carrosserie.

Harry Feld en Marry, de weduwe van Hans, zetten dan het bedrijf voort onder de dagelijkse leiding van Harry Feld en Nigel Hale(technisch directeur).

 

2011

Op 1 januari 2011 is Nigel Hale, dan al technisch directeur bij Feld, mede eigenaar bij Feld Carrosserie BV geworden.

2015

In 2015 geeft Harry de dagelijkse leiding over aan Nigel en Marry en ondersteunt het bedrijf verder als lid van de Raad van Advies.